Een ongeluk zit in een klein hoekje

Elke dag gebeuren er weer nieuwe verkeersongelukken. De ene nog vreselijker dan de andere. Een verkeersongeluk is iets wat heel slecht kan aflopen en het is iets wat je niemand gunt. Er zijn ook heel veel gevallen waarbij je zelf totaal geen invloed hebt op het verkeersongeluk. Het kan je zomaar overkomen, zonder dat je er weet van hebt. Daarom is het erg belangrijk dat je goed blijft opletten in het verkeer, want je zult veel rekening moeten houden met anderen. Je kunt namelijk soms wel al iets zien aankomen en daar op tijd op anticiperen. Echter lukt dat niet altijd. Zo overkwam mij een maand geleden ook een ongeluk waar ikzelf vrij weinig tot niets aan kon doen. Dat was erg vervelend, maar is gelukkig na een hoop gezeur toch een soort van goed gekomen.

Geschept door een auto

Het was een normale dag waar ik na een dag hard werken op weg was naar de sportschool. Als ik na het werk doorging naar de sportschool, dan pakte ik altijd de fiets. Op die manier was ik al een beetje warm voordat ik op de sportschool aan kwam. Maar een maand geleden maakte ik het niet tot de spotschool, want ik werd onderweg geschept door een onoplettende bestuurder. Deze persoon had mij niet gezien en heeft mij per ongeluk geschept in een bocht. Gelukkig bleef de bestuurder staan na het ongeluk en kwam hij bij mij kijken hoe erg de situatie was. Het was geen extreem harde botsing, maar ik kwam wel degelijk verkeerd terecht. Ik had last van mijn enkel en van mijn rug. De bestuurder belde binnen no time de ambulance, zodat deze mensen wat beter konden kijken naar mijn pijnklachten.

Na de revalidatie

Ik had toch wel een harde smakkerd gemaakt en daar moest ik van revalideren. Ik kreeg van de fysio verschillende oefeningen voor zowel mijn enkel als mijn rug. Ook is er uiteindelijk nog een zaak uit het ongeluk voortgekomen. Mij werd aangeraden om een letselschade specialist in te schakelen, zodat diegene onderzoek kon doen naar een financiële vergoeding voor zowel de materiële als de lichamelijke schade. Dat was een goed advies, want tijdens mijn revalidatie was de rechtszaak wel het laatste waar ik mijn gedachten aan wilde besteden. Deze persoon ging voor mij aan de slag en heeft ervoor gezorgd dat ik de volledige financiële vergoeding heb ontvangen.