Een goed werk busje is essentieel

Of je het busje nu gebruikt omdat je in de bouw werkt, een foodtruck hebt of een mobiele winkel of hondentrimsalon. Het maakt natuurlijk niet uit. Wanneer je daar een busje voor nodig hebt. Dan moet het wel een busje zijn dat werkt uiteraard en waar je op kan vertrouwen dat je van punt A naar punt B komt en ook voldoende spullen kan meenemen.  Dat is uiteindelijk het belangrijkste. En of jij dan een bestelbusje pakt of gaan kijken bij een Camionette occasion. Dat maakt niet uit. Jij moet uiteindelijk een voortuig hebben waar jij op kan vertrouwen en die fijn met jou werkt.

 

Waar ga jij het busje voor gebruiken?

Wanneer je in de bouw werkt, weten we allemaal waar jij jouw werk busje voor gaat gebruiken. Namelijk om naar de klus te rijden en om zo veel mogelijk materiaal mee te nemen en gereedschap zodat jij de klus kan klaren.

Maar hoe leuk is het wanneer je een mobiel koffie busje hebt. Denk hierbij aan dat je heerlijke koffie en cappuchino's verkoopt en dan misschien ook nog wel een paar lekkere snacks. Als je dan ook nog een vergunning van de gemeente hebt dat je op verschillende plekken kan verkopen zoals op een pleintje of in het bos waar mensen nu vaak komen. Dan kan jij iedereen voorzien van een lekkere warme versnappering. En dan is het natuurlijk ook fijn wanneer je dan ook een busje hebt waar alles in past, maar ook dat je overal kan komen om iedereen die lekkere warme versnappering te brengen. Ideaal natuurlijk. 

Ondanks dat dit allemaal kan. Kan je ook een mobiele hondentrimsalon zijn. In landen als Amerika zie je dit vaak al. Zo kom jij bij de mensen thuis, maar niet binnen. En kan jij een flinke klanten kring maken omdat je naar hun toe komt. Ideaal natuurlijk en je bent dan ook nog erg vrij. Lekker onderweg, komt op leuke plekken, ziet veel leuke honden en je verdient nog geld ook. En je bent niet vast aan een plek. Dat scheelt natuurlijk ook. Het grote voordeel hiervan is misschien nog wel dat jij naar de mensen toe komt. Dus mensen hoeven zelf niet weg te gaan. En nu met het thuis werken is het ideaal. Want je hoeft het niet perse dan op jouw vrije dag te plannen maar je laat de trimsalon gewoon naar huis komen om de trouwe viervoeter te laten knippen. Ideaal toch?